Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ Κύμης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προκήρυξη ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – Κ.Υ ΚΥΜΗΣ «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» και Γ.Ν-Κ.Υ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ», εκτιμώμενης αξίας συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 2.265.480,00 ευρώ από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας με διενεργούσα αρχή το Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε (Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ), το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας « Ελλάδα 2.0» .
➡️Στο εν λόγω έργο, όσον αφορά το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ Κύμης περιλαμβάνονται εργασίες εκτιμώμενης αξίας συμπεριλαμβανομένου του Φ.ΠΑ 1.116.000,00 ευρώ, οι οποίες αφορούν:
✅️Την ανακαίνιση και αναβάθμιση της Παθολογικής και Χειρουργικής Κλινικής (θαλάμων, βοηθητικών χώρων, γραφείων και στάση νοσηλευτικής),
✅️της Χειρουργικής Αίθουσας και του Διατμηματικού Διαδρόμου των Χειρουργείων,
✅️των Εξωτερικών Ιατρείων και της εισόδου του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών
✅️την Ενεργειακή Αναβάθμιση του κελύφους του κτιρίου και των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου.
🔶️Αποτελεί παρέμβαση με έντονο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα δεδομένου ότι θα συμβάλει στη ριζική αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ Κύμης καθώς και στην βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας ανταποκρινόμενες στις υφιστάμενες και μέλλουσες υγειονομικές ανάγκες.
🔶️Η Διοίκηση του Γ.Ν-Κ.Υ ΚΥΜΗΣ ευχαριστεί την ηγεσία του Υπ. Υγείας και τη Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας για την συμβολή τους στην άμεση δημοπράτηση του σημαντικού αυτού έργου.

Η Διοικήτρια
του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ Κύμης
Ιωάννα Δαριβέρη